Vertrouwenscontactpersonen

Voor wie is de vertrouwenscontactpersoon?

De vertrouwenscontactpersoon is bereikbaar voor iedereen die bij de vereniging betrokken (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) is en kiest geen kant bij incidenten.

Wat is de taak van de vertrouwenscontactpersoon?

De vertrouwenscontactpersoon zal naar jouw verhaal luisteren en samen met jou kijken wat verdere stappen kunnen zijn voor jou. Soms is iets op te lossen binnen de vereniging, maar soms is het verstandig om er andere deskundigen bij te betrekken. Dit zal altijd in overleg met de melder gebeuren. De vertrouwenscontactpersoon is onafhankelijk.
Indien nodig kan de vertrouwenscontactpersoon contact leggen met een vertrouwenspersoon van de KNLTB of NOC/NSF.
De vertrouwenscontactpersonen rapporteren geanonimiseerd het aantal contacten aan het bestuur, zodat er eventueel preventieve maatregelen kunnen worden genomen.

Wie zijn de vertrouwenscontactpersonen bij Never Out Houtrust?

Vanaf heden zijn wij, Remco en Marieke vertrouwenscontactpersonen bij Never Out Houtrust. We willen dat iedereen zich bij Never Out Houtrust veilig en welkom voelt. Als jij dat niet zo ervaart, dan kun je bij ons terecht met je verhaal. Ervaar je ongewenst gedrag: zoals pesten, discriminatie, (seksuele) intimidatie, bedreiging en/of geweld, of ervaar je andere problemen, waardoor je niet kan zijn wie je bent, of je buitengesloten voelt, dan kun je bij ons terecht , voor een luisterend oor of advies hoe hiermee om te gaan.

Wij zijn:

Marieke Eijbersen-Heddema

Een vereniging draait op vrijwilligers. Doordat ik deze taak op ga pakken, kan ik een steentje bij dragen aan een gezellige vereniging voor iedereen!

Op de vereniging doe ik mee aan de laddercompetitie, dames 1 competitie op de zaterdag en jaarlijks het buddy toernooi met de doelgroep mensen met een verstandelijke beperking.

Naast mijn baan als docent bij het ROC Mondriaan school voor Lifestyle, Sport en Bewegen ben ik graag buiten actief. Zelf tennissen, golfsurfen, wandelen etc., maar ook als vrijwilliger met mensen met een beperking ga ik sporten.


E-mail: m.heddema@hetnet.nl

Remco Haasbroek

Sinds ik tijdens de corona tijd met tennis ben begonnen ben ik lid geworden van de vereniging. Leuk om ook wat voor de vereniging te kunnen doen, dus samen met Marieke gaan we dit belangrijke onderwerp verder vorm geven.

Ik speel zelf vrijdag competitie in de mixed en in de ladder. Naast het tennissen zeil ik in de zomer in mijn vrije tijd en ga ik in de winter graag naar de bergen om te skiën. Overdag probeer ik binnen ABN AMRO onze buitenlandse vestigingen verder te helpen.


Mijn e-mail: remco_haasbroek@hotmail.com

Zie ook: Gedragscodes.