Houtrust Open

Elk jaar organiseren we het toernooi Houtrust Open, georganiseerd door de Toernooicommissie van Never Out Houtrust. In 2023 bestond die uit, van links naar rechts: Helen van der Sluys, Anja Zantinge en Michiel Hoorweg. In 2024 is Jouke Gardien erbij gekomen.

Het toernooi organiseren we meestal in juni. Houtrust Open is een actual rating toernooi. Gespeeld wordt in afvalschema’s en poules en je kunt de wedstrijden en uitslagen volgen via de website van toernooi.nl. Op de vrijdag is er een toernooifeest.

email: houtrusttoernooi@gmail.com.

De Open Houtrust vindt plaats van 8 t/m 16 juni. Deelnemers kunnen het toernooi volgen via toernooi.nl (Houtrust Open 2024).

Op maandag 10 juni wordt vanwege slecht weer een deel van de wedstrijden gespeeld op de binnenbanen van de Rhijenhof. De andere wedstrijden worden verplaatst. Deelnemers ontvangen hier een bericht over.

Ook dit jaar weer broodjes, snacks en dagschotels.
Volg alle berichten en foto’s via de rubriek Nieuws.

Dit jaar was het open toernooi van 10 t/m 18 juni. Het toernooi was te volgen via de website van toernooi.nl (Houtrust Open 2023). 

Er werden op de weekdagen heerlijke broodjes, snacks en dagschotels geserveerd. De leden zelf waren de koks!! Dit jaar werden de dagschotels gemaakt door : Harriet (tomatensoep), Geja/Carla/Ditmar (Mexicaanse wrap), Maxime/Jos (poke bowl met zalm/vegakip) Katja (spaghetti) en Renee (indisch).

Dit jaar heeft het open toernooi op tennispark Houtrust plaatsgevonden van 11 t/m 19 juni. Het toernooi was een groot succes, mede door het mooie weer en het grote aantal deelnemers. Mede door dit mooie weer en de goede organisatie werden alle wedstrijden voor middennacht gespeeld. Kortom, een fantastisch toernooi. Ook de kantine draaide op volle toeren.

Toernooi winnaars Never Out Houtrust 2022

spelertoernooiklasse
Yvette BakkerHoutrust OpenDE-B
Christian SyrierHoutrust OpenHE-D
Helen v/d Sluys / Anja ZantingeHoutrust OpenDD-B
Karin Koster / Laura MiddelhovenHoutrust OpenDD-C
Wouter Bronger / Laura MiddelhovenHoutrust OpenGD-C
Rob Zoet / Monique HoogenhuizenHoutrust OpenGD-D

Fotoreportages van Martin van Hagen

Klik hier voor een fotoreportage van 18 juni

Klik hier voor een fotoreportage van 15 juni

Klik hier voor een fotoreportage van 11 juni

Meer foto’s en verslagen vindt u op Facebook.