Tennisles

Tennisles

De tennislessen bij Tennisvereniging Never Out Houtrust worden verzorgd door tennisschool GameTennis. Gekwalificeerde trainers verzorgen individuele en groepstrainingen voor zowel beginners als voor gevorderden. Voor de jeugd staan plezier en een goede basis voorop maar voor de talentjes zijn er extra mogelijkheden om te trainen.

Groepslessen

Voor volwassenen worden lessen verzorgd voor 1,2 of 4 personen per geheel uur. De jeugd t/m 12 traint ook in groepen van 8 personen. De zomertrainingen starten begin april.

Tarieven

De tarieven voor de lessen zijn te vinden op onze website Gametennis. De tarieven voor de jeugd zijn inclusief het lidmaatschap van de tennisvereniging. De tarieven voor volwassenen zijn exclusief lidmaatschap.

Tennisclinics en jeugdtoernooien

Tennisvereniging Never Out Houtrust organiseert voor basisscholen tennisclinics. Deze tennisclinics zijn bedoeld om de leerlingen van het basisonderwijs vanaf groep 3 te enthousiasmeren voor tennis. Daarnaast zijn er op een aantal zondagen in de zomer speciale toernooien voor de jeugd. Het gaat bijvoorbeeld om het ouder-kindtoernooi, het kanonnentoernooi en het pannenkoekentoernooi.

De clinics vinden plaats op Tennispark Houtrust onder schooltijd of na schooltijd. Eventueel kunnen deze ook worden gehouden in de schoolgymzaal. Voor materiaal (tennisballen/tennisrackets, trainingsmaterialen) wordt gezorgd. De tennisclinics worden gratis of tegen lage kosten gegeven.