Kantine

Hierboven een drietal sfeerfoto’s. Klik op een foto om die te vergroten.

De gezellige kantine met ruime bar en dito terras bied een fraai uitzicht op baan 1 met de daarachter gelegen banen 3,4 en 5. Onze bar is in eigen beheer en dat houdt de prijzen vriendelijk. Voor een kopje thee betaalt u € 1,75 en een kopje koffie kost € 2,25. Een biertje kost € 2,90 en een wijntje € 3,50 (alles prijspeil 2024). Mede hierdoor blijven leden gezellig na-zitten en leert u gemakkelijk mensen kennen.

Let op: U kunt in de kantine alleen betalen door middel van pinnen.

Watertap
Lekker water voor tijdens het tennissen. Gratis en zo uit de duinen (althans…)
Bent u op de club en heeft u zin in een slokje water? Wij hebben nu een heus watertappunt van Dunea! Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, gratis water tappen.
Met de watertap bieden wij een extra service aan voor het hergebruik van flessen en bidons om zo de plastic afvalberg van flesjes te verminderen.
Geniet er van!

Baanindeling
U kunt in de kantine op een scherm kijken naar de baan-indeling. Welke banen bezet zijn en door wie, cq welke vrij zijn om op te spelen. Ook het onderhoud wordt er op aangegeven. Zo houden we het samen inzichtelijk.

Ballenkanon
Leden kunnen gebruik maken van een ballenkanon om te oefenen of gewoon plezier te maken.
Reserveren kunnen alleen volwassen leden aan de bar van ons paviljoen. Wel eerst goed de gebruiksaanwijzing doornemen. Bij voorkeur door 2-4 personen te gebruiken.

Zie ook pagina Ballenkanon voor o.a. de gebruiksaanwijzing en stop je handen niet in de openingen als de machine aan staat.

AED
Op het buitenterras is een AED (hartdefibrillator) aanwezig. Klik hier voor een instructie.

Park Houtrust
Voor meer informatie over het Park Houtrust klikt u hier.