Beachvolleybal

Beachvolleybal op Houtrustbeach
Sinds half mei 2016 zijn er op het tennispark Houtrust, gelegen aan de Laan van Poot 38 in Den Haag, vier professionele outdoor beach courts aangelegd voor beachvolleybal, maar ook voor andere beach sporten zoals beach tennis, beach korfbal, e.d. Het seizoen van Houtrustbeach loopt in principe van mei tot en met september. Bij mooi weer kan dit echter worden aangepast. De dagelijkse openingstijden van Houtrustbeach zijn maandag t/m zondag van 9.00 uur tot en met 22.00 uur.

Trainingen beachvolleybal en beachtennis

Beachvolleybal: trainingen zomers
Duur: 15 weken, start half mei.
Kosten: zie website van Lindobeach; bij 2x per week 10% korting.
Ben je lid van volleybal vereniging Kalinko, dan ontvang je 10% korting.
Aanmelden via de website van Lindobeach.

Beachvolleybal: training voor 6-13 jarigen (CMV jeugd)
Ook voor 6 – 13 jarigen wordt volleybal op Houtrustbeach aangeboden. Of je nu voor het eerst gaat volleyballen of als je al hebt gevolleybald, je bent van harte welkom op zaterdagochtend. Voor kinderen van 9 -13 jaar wordt nog een extra training gegeven op woensdagmiddag. Het hele zomerseizoen lekker trainen op het zand!
– Zaterdag 9:30–10:30 uur voor de jeugd van 6–8 jaar
– Zaterdag 10:30–11:30 uur voor de jeugd van 9–13 jaar
– Woensdag 16:30–18:00 uur voor de jeugd van 9–13 jaar
Aanmelden via de website van Lindobeach.

Beachvolleybal: training voor 14-18 jarigen (A-B jeugd)
Voor jeugd van 14 tot 18 jaar worden op dinsdag en donderdag van 18:00 – 19:30 jeugdtrainingen gegeven (bij grote belangstelling wordt dit uitgebreid naar andere avonden). Kosten vind je op de website van lindobeach.
Daarnaast mag de jeugd die zich heeft ingeschreven gratis gebruik maken van vrije beachvelden overdag op doordeweekse dagen. Zelf een bal meenemen en lekker gaan volleyballen op Houtrustbeach in de vakantie! Introducees betalen €5,= per uur. Altijd melden aan de bar van het paviljoen van tennispark Houtrust bij aankomst.
Aanmelden via de website van Lindobeach.

Beachtennis
Beachtennislessen gaan we nu ook aanbieden: 10 lessen inclusief eindtoernooi voor € 100. Minimale deelname van de groepsgrootte is 8 personen. Voor beginners: iedere week 1 uur training. We sluiten af met een eindtoernooi. Advance is op aanvraag.
Aanmelden via de website van Lindobeach.

Beach veld huren
De beach courts kunnen door iedereen worden gehuurd voor een bedrag van € 22,– per uur per veld. Bij het gebruik van de beach velden op Houtrust Beach moet je je vooraf altijd melden aan de bar in het paviljoen van tennispark Houtrust. Neem altijd een eigen bal mee, deze zit niet in de reservering inbegrepen!

Reserveren
Klik op de button ‘reserveren Houtrustbeach’, als je daarop klikt, wordt je doorgelinkt naar het online reserveringssysteem van Houtrustbeach en kun je online een veld reserveren. Klik op inloggen. Als je nog geen registratie hebt dan moet je je eerst registreren. Daarna kan je gelijk een veld boeken. Betaling wordt via ideal gedaan. Kosten: €22,– per uur per veld.


Kortingsregeling
Voor leden van Beach Life, Kalinko en Never Out Houtrust is korting mogelijk. Leden van Beach life (is iedereen die bij Beach Life buitentrainingen volgt), Kalinko en Never Out Houtrust kunnen een beach afhangpas aanschaffen voor het aangepaste bedrag van € 50,– per persoon per seizoen. Voor jeugdleden tot 17 jaar bedraagt dit € 30,– per persoon per seizoen. Afhangpas is dus onbeperkt vrij spelen tijdens daluren: maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Vooraf reserveren
Wil je vooraf zeker zijn van de reservering van een veld dan kun je online een veld boeken via de website van Houtrustbeach of Lindobeach. Online reserveren is ook mogelijk via de websites van Kalinko en <span class=”notranslate”>Never Out Houtrust</span>. Je zult dan wel online ook de betaling moeten doen die voor online reserveren geldt.