Tennis

Tennis algemeen

Lees alles over tennis in het algemeen op de site van de KNLTB.

Tennisclub Never Out Houtrust

Never Out Houtrust is een vereniging voor jong en oud. Wij zijn aangesloten bij de KNLTB. Elk jaar organiseren we verschillende activiteiten. Zie onder voor een greep uit deze activiteiten. Voor een deel worden die georganiseerd door de KNLTB, waaronder competities en open toernooien. Voor nieuws hierover klik hier.
Elke dinsdag hebben we onze clubavond.

Elke dinsdagavond indeelavond van dubbels

De indeelmiddag/avond vindt in de vorm van dubbels plaats met 3 rondes: van 17.30–19.00 uur, van 19.00–20.30 uur en van 20.30–22.00 uur. Er wordt in rondes van 90 minuten gespeeld.

Je moet je opgeven per mail uiterlijk maandagavond 23.30 uur (houtrust@neverout.nl) of bij Jos Bakker (06-53716968) en aangeven voor welke ronde(s) je belangstelling hebt. Dit om grote drukte op bepaalde momenten te voorkomen.

Zie onze aparte pagina voor de indeelavond.

Voor elk wat wils

Tennisvereniging Never Out Houtrust heeft voor elke speler wel wat te bieden. Hieronder een greep uit onze toernooien voor kids (pannenkoeken, kanonnen, world-kids en ouder-kind-toernooi), recreanten (oliebollen, kruiken, bratwurst & Schnaps en snerttoernooi) en serieuze spelers (knltb competitie, clubkampioenschappen, Houtrust Open).

Tennis in de winter

Hoe zorgen we met elkaar dat onze tennisbanen goed blijven, in deze periode van vriezen en dooien:
Ga alleen de baan op als deze echt helemaal droog is.
Indien de banen bevroren zijn, kan er gewoon op gespeeld worden.
Maar als er sprake is van opdooi, moet je al van de baan af als deze gaat glimmen.
Bij opdooi zal het bovenste laagje eerst ontdooien en plassen veroorzaken, die niet weg kunnen omdat de onderlaag nog bevroren is en is de baan erg kwetsbaar.
We zullen bij opdooi een bord ophangen bij het hek dat er niet gespeeld kan worden.
Kijk ook als dit bord er niet hangt goed of de baan droog is, anders maak je de baan kapot.

Onderwerpen:

Introducees

Kantine