Houtrust Open

Elk jaar organiseren we het toernooi Houtrust Open, georganiseerd door de Toernooicommissie van Never Out Houtrust. In 2023 bestond die uit, van links naar rechts: Helen van der Sluys, Anja Zantinge en Michiel Hoorweg. In 2024 is Jouke Gardien toegetreden tot de Toernooicommissie.

Het toernooi organiseren we meestal in juni. Houtrust Open is een actual rating toernooi. Gespeeld wordt in afvalschema’s en poules en je kunt de wedstrijden en uitslagen volgen via de website van toernooi.nl. Op de vrijdag is er een toernooifeest.

email: houtrusttoernooi@gmail.com.

De Open Houtrust vindt plaats van 8 t/m 16 juni. U vindt alle informatie en de mogelijkheid om in te schrijven in dit bericht.
Ook dit jaar weer broodjes, snacks en dagschotels.

Dit jaar was het open toernooi van 10 t/m 18 juni. Het toernooi was te volgen via de website van toernooi.nl (Houtrust Open 2023). 

Er werden op de weekdagen heerlijke broodjes, snacks en dagschotels geserveerd. De leden zelf waren de koks!! Dit jaar werden de dagschotels gemaakt door : Harriet (tomatensoep), Geja/Carla/Ditmar (Mexicaanse wrap), Maxime/Jos (poke bowl met zalm/vegakip) Katja (spaghetti) en Renee (indisch).

Dit jaar heeft het open toernooi op tennispark Houtrust plaatsgevonden van 11 t/m 19 juni. Het toernooi was een groot succes, mede door het mooie weer en het grote aantal deelnemers. Mede door dit mooie weer en de goede organisatie werden alle wedstrijden voor middennacht gespeeld. Kortom, een fantastisch toernooi. Ook de kantine draaide op volle toeren.

Toernooi winnaars Never Out Houtrust 2022

spelertoernooiklasse
Yvette BakkerHoutrust OpenDE-B
Christian SyrierHoutrust OpenHE-D
Helen v/d Sluys / Anja ZantingeHoutrust OpenDD-B
Karin Koster / Laura MiddelhovenHoutrust OpenDD-C
Wouter Bronger / Laura MiddelhovenHoutrust OpenGD-C
Rob Zoet / Monique HoogenhuizenHoutrust OpenGD-D

Fotoreportages van Martin van Hagen

Klik hier voor een fotoreportage van 18 juni

Klik hier voor een fotoreportage van 15 juni

Klik hier voor een fotoreportage van 11 juni

Meer foto’s en verslagen vindt u op Facebook.