Inschrijven Houtrust Open | 8-16 juni

De inschrijving voor het open toernooi van Never Out Houtrust is gestart. Je kunt inschrijven voor de dames en heren enkel en voor de dames, heren en gemengd dubbel. Het toernooi wordt gespeeld van 8 tot en met 16 juni. We hopen natuurlijk dat ook veel leden van Houtrust deelnemen!

Vorig jaar hadden we een prachtige week met heel veel zon, lekker eten en hele mooie wedstrijden. Kijk voor een impressie op de toernooipagina met foto’s van vorig jaar en een kleinere selectie hieronder. We hopen dit jaar op minstens net zo’n mooi toernooi. De toernooicommissie van vorig jaar (Anja, Helen en Michiel) is uitgebreid met Jouke. Met zijn vieren gaan we proberen alle wedstrijden zo goed mogelijk te organiseren. Daarnaast zijn er ook veel mensen actief voor het regelen van de organisatie van de bar, de daghappen en alles eromheen.

Je kunt je inschrijven via de website www.toernooi.nl. Je kunt meedoen aan twee onderdelen en twee verhinderingen opgeven. De inschrijving sluit op 31 mei of zoveel eerder als het toernooi vol is.

Algemene informatie en voorgaande edities: ga naar deze pagina.