Actueel nieuws

Corona maatregelen sterk versoepeld

Vanaf zaterdag 26 juni is het paviljoen op maandag t/m vrijdag weer open van 9.00 tot 23.00 uur, zowel op het terras als binnen. Ook zijn toeschouwers weer toegestaan op het park. Wel geldt nog steeds de 1,5 meter afstand regel. Vanaf 1 juli geldt er voor kleine plastic flessen statiegeld. Hiervoor zullen aparte inzamelbakken beschikbaar komen. Betalen blijft alleen mogelijk met een pinpas en er worden geen bonnen meer gemaakt. Ten slotte is het tennispark vanaf 1 juli 2021 geheel rookvrij.

Frank van Overeem overleden

Op 11 juni 2021 is ons (oud) lid Frank van Overeem overleden. Hij was een bekende in de volleybal wereld en hij heeft vooral het beachvolleybal in Nederland op de kaart gezet. Als mede oprichter van Lindobeach heeft hij samen met onze stichting het beach court gebeuren op ons tennispark opgezet en heeft dit met zijn dochter Annely verder ontwikkeld. Wij delen in het verdriet en wensen zijn familie veel sterkte bij de verwerking van dit verlies. Hier kunt u de rouwkaart inzien.

Nu ook dubbelen met de clubladder

Vanaf 31 mei 2021 starten we met een nieuwe clubladder voor dubbels: dames, heren en gemengd door elkaar. Om te voorkomen dat het te druk wordt op het tennispark door deze extra ladder doen we dit op proef tot september dit jaar. Dus schrijf je nu snel in met je partner op de clubladder app van Never Out Houtrust. Zie ook onze pagina over de clubladder.

Dubbelen weer mogelijk vanaf 16 maart

Vanaf dinsdag 16 maart mogen we weer dubbelen (90 min). Singelen blijft natuurlijk mogelijk (60 min). Boek zoveel mogelijk aaneengesloten of laat minimaal een uur ertussen. De indeelmiddag/avond zal weer in de vorm van dubbels plaatsvinden met 3 rondes. van 16.00–17.30 uur, van 17.30–19.00 uur of van 19.00–20.30 uur. Geef je op via houtrust@neverout.nl of met een sms of WhatsApp naar Jos.