Actueel nieuws

Zaterdag 5 januari: nieuwjaarsreceptie en oliebollentoernooi

Op zaterdag 5 januari wensen we elkaar met oliebollen en champagne een mooi en succesvol tennisseizoen toe. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom op onze nieuwjaarsreceptie die om 16.30 uur begint in ons paviljoen op tennispark Houtrust. Daaraf voorafgaand is om 13.00 uur bij goede weersomstandigheden ons traditionele oliebollentoernooi. Dit vindt plaats op basis van kaarttrekken. Wij hopen op een hoge opkomst.

Dinsdag 20 november: ALV

De Algemede Leden Vergadering zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 20 november in ons paviljoen op tennispark Houtrust. Agenda volgt

Houtrust beach op NOS tv

Ons park is op zondag 15 juli op NOS tv in beeld geweest in verband met beach tennis. Varenhorst legt uit of zijn blessure verder spelen op het EK beachvolleybal in Den Haag mogelijk is. Zie NOS uitzending.

Twee sterren jeugdtoernooi

In de week van maandag 16 juli t/m donderdag 19 juli wordt er op ons park een 2 sterren jeugdtoernooi georganiseerd door de KNLTB. Dit toernooi is bedoeld voor de beste 75 spelers. Hierbij worden 3 leeftijdsgroepen onderscheiden: < 12 jaar, < 14 jaar, < 16 jaar. Hierdoor kan er niet vrijgespeeld worden van maandag 16 juli t/m donderdag 19 juli tot 17.30 uur, met uitloop tot 18.00 en een mogelijke uitloop op vrijdag 20 juli tot 15 uur.